By Lisa Brown | February 20, 2019 at 04:00 AM

The living wall has a burst of greens suspended in the middle of a white and gray palette (credit: Prologis).

SAN FRANCISCO—When Prologis undertook a major renovation of its global headquarters in San Francisco back in 2017, the multinational logistics and industrial real estate company wanted something with a wow factor. The previous renovation was back in 1999, AMB’s original retrofit project, and the 35,000-square-foot space hadn’t changed much in that time, GlobeSt.com learns in this exclusive.

 

“There were kitchenettes throughout the space and the living room was at the end of the pier; very cold and not utilized much at all,” Lilly Kazeminia, value-add investments for Prologis, tells GlobeSt.com. “We wanted a central communal space with a living room feeling to be at the heart of the office.”

 

Prologis tasked Habitat Horticulture with creating a centerpiece to set the tone for its office interior.

‚Äč

Read Full Article

1202 Lincoln Ave. Suite 10

San Jose, CA 95125

Phone: (408)377-4800

Fax: (408)377-4804

Design

         Build...Repeat

© Copyright 2013, OPI Commercial Builders. All rights reserved.

CSLB License No. 816254